παρουσίαση.

 

 

 

EΣΣHM

Eλληνικός Σύνδεσμος Συνθετών Hλεκτροακουστικής Mουσικής

 

 

10 Οκτωβρίου 2017

 

16η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Σ.Σ.Η.Μ.

 

Σας καλούμε, στην 16η Γενική Συνέλευση του Ε.Σ.Σ.Η.Μ., που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, την 26η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή, στις 11 π.μ., στον χώρο του Εργαστηρίου Μουσικής Διάδρασης & Πολυφωνίας του Τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής του ΤΕΙ Κρήτης.

Ημερήσια διάταξη:   

    Ορισμός προεδρίου Γ.Σ.
    Προτάσεις εγγραφής νέων μελών.
    Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
    Έλεγχος Ελεγκτικής Επιτροπής
    Εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής


Υπενθυμίζεται ότι στην ημερήσια διάταξη μπορούν να προστεθούν θέματα, μετά από αίτηση (βλ. καταστατικό, άρθρο 27).

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε μέλος που επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να επικοινωνήσει με τον Γεν. Γραμματέα του Ε.Σ.Σ.Η.Μ., Γρηγόρη Γρηγορόπουλο (essim@ionio.gr) και να διατυπώσει εγγράφως την υποψηφιότητά της/του. Προαιρετικά καλό θα ήταν να συνοδεύεται από ένα σύντομο κείμενο σχετικό με τους στόχους της/του. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων θα είναι φέτος το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Η διαδικασία των αρχαιρεσιών περιγράφεται λεπτομερώς στο άρθρο 29 του καταστατικού του Ε.Σ.Σ.Η.Μ. το οποίο και μπορείτε να βρείτε
εδώ.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν μόνον τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα. Η πληρωμή της συνδρομής για το τρέχον έτος 2017 είναι 15 ευρώ και μπορεί να γίνει είτε λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας της Γ.Σ., είτε με κατάθεση του ποσού αυτού στον τραπεζικό λογαριασμό του E.Σ.Σ.H.M. ή μέσω paypal για τα μέλη που διαμένουν στο εξωτερικό.

Ο λογαριασμός τραπέζης για τις συνδρομές είναι:
EΘNIKH TPAΠEZA Aριθμ. Λογαριασμού: 279 / 296012 - 53
IBAN: GR7701102790000027929601253
SWIFT: ETHN GR AA
Επωνυμία: Ελληνικός Σύνδεσμος Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής

Παρακαλούμε όσοι από εσάς καταθέσουν την συνδρομή στον λογαριασμό της τράπεζας να ενημερώσουν τον Ταμία Άντυ Δήμα (essim@ionio.gr), στέλνοντας email, όπου θα αναφέρουν το όνομα τους, το ποσό και την ημερομηνία της κατάθεσης. Επίσης, οποιοσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή μπορούν να σταλούν στον Ταμία.

 

Εξουσιοδότηση για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες δια αντιπροσώπου

 

Εάν κάποιος από εσάς δεν μπορέσει να παραβρεθεί στις αρχαιρεσίες για να ψηφίσει, μπορεί να το κάνει δια αντιπροσώπου στέλνοντας μια έγγραφη εξουσιοδότηση (φαξ, email) σε κάποιο από τα τακτικά μέλη. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει μέχρι τρία απόντα μέλη.

 

Απόντα μέλη του ΕΣΣΗΜ δύνανται να μετέχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου δια αντιπροσώπου τους, τακτικού μέλους του ΕΣΣΗΜ, με έγγραφη εξουσιοδότηση τους, η οποία δύναται να χορηγηθεί και με τηλεομοιοτυπία (fax) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

 

Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει μέχρι τρία (3) μέλη και υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα μέλη που αντιπροσωπεύει στο Προεδρείο της Γ.Σ. πριν από την έναρξη των Αρχαιρεσιών και να καταθέσει κατά τη ψηφοφορία την έγγραφη εξουσιοδότηση του στην Εφορευτική Επιτροπή.

 

Τα μέλη που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι την έναρξη της Γ.Σ., συμμετέχουν σ' αυτή με πλήρη δικαιώματα (εκλέγουν, εκλέγονται και συμμετέχουν στις συζητήσεις).

 

Να σημειώσουμε ότι η γενική συνέλευση έχει απαρτία όταν παρευρίσκεται το 1/3 των μελών. Στο σχηματισμό της απαρτίας υπολογίζονται και τα τακτικά μέλη που παρίστανται δια αντιπροσώπου.

 

Φόρμα Εξουσιοδότησης σε  .doc

 

 

 

 

 

 

 

ενημέρωση 6 Νοεμβρίου 2012